Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Το Heroes επιστρέφει… από το Xbox;

Για μια διετία περίπου οι διασημότερες σειρές στην Ελλάδα ήταν τα "Lost", "Prison Break" και "Heroes". Μετά την εξαιρετική πρώτη σεζόν της, η τελευταία, σχεδόν καταστράφηκε με την δεύτερη σεζόν και δεν κατάφερε να επανακάμψει, ούτε με την τρίτη που ακολούθησε, ούτε με την τέταρτη και κόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια έντονη κινητικότητα γύρω από τη σειρά που την θέλει να αναγεννάται από τις στάχτες της, αφού η Microsoft βρίσετε σε επαφές και συζητήσεις με το NBC που έχει τα πνευματικά δικαιώματα για ένα ολοκαίνουργιο reboot της.

Χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για μια νέα καθαρά τηλεοπτική μεταφορά ή ως μια νέα πρόταση σειράς στην παιχνιδομηχανή του Xbox και μόνο, η Microsoft σκέπτεται να εισαγάγει νέους χαρακτήρες, cast και υπόθεση αλλά με τους παλιότερους και γνωστούς να έχουν cameo εμφανίσεις. H ιδέα βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ούτε επίσημες ανακοινώσεις.

For the Record, το "Heroes", ήταν μια σειρά του NBC, δημιουργήθηκε από τον Tim Kring και το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2006, γνωρίζοντας μεγάλη αποδοχή και επιτυχία. Ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις σεζόν στις 8 Φεβρουαρίου του 2010. H σειρά ήθελε καθημερινούς ανθρώπους να έχουν ξεχωριστές υπεράνθρωπες δυνάμεις.