Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

RIPD Trailer: Τζεφ Μπρίτζες και Ράιαν Ρέινολντς υποδύονται δύο μετά θάνατον μπάτσους

Κάτι που μοιάζει πολύ με Men In Black αλλά με νεκρούς, αναμεμιγμένο με μικρές δόσεις από Ghostbusters φαίνεται να είναι το RIPD (Rest In Peace Department), η κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης σειράς κόμιξ που θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα action comedy με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς και Τζεφ Μπρίτζες. Ο πρώτος υποδύεται έναν αστυνομικό που μετά τη δολοφονία του κατά τη διάρκεια επιχείρησης, «προσλαμβάνεται» από το «Αναπαύσου εν Ειρήνη Τμήμα», μια ομάδα νεκρών ανθρώπων του νόμου που αστυνομεύουν τη μετα θάνατον ζωή. Το R. I. P. Department συλλαμβάνει ψυχές που κρύβονται ανάμεσα στους ζωντανούς, προσπαθώντας να αποφύγουν τη θεία δίκη και αποτελούν απειλή για τον κόσμο. Εκεί συνεργάζεται με έναν βετεράνο σερίφη του 19ου αιώνα, τον οποίον ενσαρκώνει ο Τζεφ Μπρίτζες.

Το trailer που θα δεις παρακάτω είναι γεμάτο σκηνές δράσης που παραβιάζουν τους νόμους της φυσικής, εφέ και χιούμορ με τον Μπρίτζες να ξεχωρίζει σ΄όλη τη διάρκειά του, επαναλαμβάνοντας με κωμικό τρόπο το χαρακτήρα του στο “Τrue Grit”. Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Ρόμπερτ Σβέντκε (RED), ενώ συμμετέχουν οι Μέρι Λουίζ Πάρκερ και Κέβιν Μπέικον. 

Εάν λοιπόν σας αρέσουν τα φιλμ των Γουίλ Σμιθ και Τόμι Λι Τζόουνς πατήστε άφοβα το play παρακάτω. Θα το κατευχαριστηθείτε…