Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα αστυνομική μεταφυσική σειρά για λογαριασμό του A&E

Νέα αστυνομική μεταφυσική σειρά για λογαριασμό του A&E ανέλαβαν ο διάσημος παραγωγός και σκηνοθέτης του "Transformers", Michael Bay και ο βετεράνος σεναριογράφος των "The X-Files" James Wong με τίτλο "Occult". Ο πρώτος θα αναλάβει την παραγωγή του πιλοτικού επεισόδιο (και της σειράς γενικότερα) ενώ ο δεύτερος το σενάριο. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί cast ή σκηνοθέτης με το κανάλι να προσανατολίζεται στα 10 επεισόδια συνολικά.

Το project, που θα θυμίζει "X-Files" and "Fringe" σύμφωνα με τους δημιουργούς θα αφορά έναν πράκτορα του FBI που μετά από μια δύσκολη και άκαρπη ερευνά για την εξαφάνιση της γυναικάς του, θα επιστρέψει και πάλι στα καθήκοντα του. Όμως θα τον περιμένει ένας πράκτορος με ένα ύποπτο παρελθόν που θα ειδικεύεται στον αποκρυφισμό και τον μυστικισμό. Μαζί θα αναλάβουν να λύσουν παράξενες υποθέσεις .

For the record, το δραστήριο κανάλι A&E που ιδρύθηκε το 1984, την νέα χρονιά θα έχει και το "Bates Motel" με την Vera Farmiga ως Norma Bates και θα είναι prequel του κινηματογραφικού Psycho. Ο James Wong έχει συνεργαστεί στα Millennium, The Others, The Event και American Horror Story εκτός των άλλων, ενώ ο Michael Bay έχει για το 2013 το Pain and Gain.