Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Elysium - Official Trailer

Η TriStar της Sony Pictures έκανε το ντεμπούτο της με το πρώτο trailer από το σκηνοθέτη του District 9, Neill Blomkamp για το Elysium, με πρωταγωνιστές τους Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga, Diego Luna, William Fichtner and Wagner Moura. Πρώτη προβολή στις μεγάλες οθόνες στις 9 Αυγούστου, η ταινία περιγράφεται ως εξής:

Κατά το έτος 2154, υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι πολύ πλούσιοι, οι οποίοι ζουν σε έναν τεχνητό διαστημικό σταθμό που ονομάζεται Elysium, και οι υπόλοιποι, ζουν σε ένα ερειπωμένο υπερπληθή κατεστραμμένο πλανήτη. 

Οι άνθρωποι της Γης είναι απελπισμένοι και θέλουν να ξεφύγουν από τη φτώχεια και την εγκληματικότητα που είναι πλέον ανεξέλεγκτη σε όλη τη χώρα. 

Ο μόνος άνθρωπος που έχει την ευκαιρία να φέρει την ισότητα σε αυτούς τους κόσμους είναι Max (Matt Damon), ένας συνηθισμένος τύπος σε απελπιστική ανάγκη για να φτάσει στο Elysium. 

Με τη ζωή του κρέμεται σε μία κλωστή, παίρνει απρόθυμα μέρος σε μια επικίνδυνη αποστολή – αυτήν που τον στρέφει ενάντια στην Γραμματέας του Elysium, Delacourt (Jodie Foster) και τη σκληρές δυνάμεις της – αλλά αν πετύχει, θα μπορέσει να σώσει όχι μόνο τη δική του ζωή, αλλά εκατομμυρίων ανθρώπων στη Γη επίσης.