Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Robert Downey Jr.: 'Έβγαλα 50 εκατομμύρια δολάρια απ' τους Avengers

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, ο χολιγουντιανός σταρ μίλησε με την γλώσσα των αριθμών και έσπευσε να συμμαζέψει τον θαυμασμό για το εισόδημά του, θυμίζοντας σε όλους ότι υπάρχει και εφορία. Οι Avengers έχουν μείνει στην ιστορία, μεταξύ άλλων, και ως η τρίτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών. Ο Robert Downey Jr., τον οποίο περιμένουμε πώς και πώς στο Iron Man 3 που κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου, δεν δίστασε να αποκαλύψει τα καθαρά του έσοδα για τους Avengers, που σημείωσε κέρδη 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Όπως ομολόγησε ο 48χρονος ηθοποιός στο GQ, "Η αμοιβή μου για τους Avengers έφτασε τα 50 εκατομμύρια δολάρια. Είναι εξωφρενικό το ποσό, το ομολογώ". Για να κατευνάσει τα πνεύματα και να μην προκαλέσει περισσότερες, εν καιρώ κρίσης, ο Downey Jr. έβαλε και την εφορία στο παιχνίδι.

"Όποιος θεωρεί σημαντικά τα προβλήματά του, ας αρχίσει να χρωστάει στην εφορία και θα δει τι σημαίνει πραγματικός μπελάς". Προφανώς τα 50 εκατομμύρια δολάρια μόνο απαρατήρητα δεν περνούν από την εφορία.

To Iron Man 3 έρχεται στις αίθουσες την Πέμπτη 25 Απριλίου.