Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ο J.J. Abrams μιλά για το Star Wars, το Star Trek 3, το Cloverfield 2 και το Alias

Μπορεί το Playboy να είναι διάσημο κυρίως για τα μοντέλα που παρουσιάζει στις σελίδες του αλλά κατά διαστήματα παίρνει συνεντεύξεις από διάφορες σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου όπως τους Frank Sinatra, και George Carlin, και στο τελευταίο τεύχος είχε μια συνέντευξη με τον διάσημο δημιουργό, J.J. Abrams.

Ο Abrams μίλησε για το τι έχει το μέλλον του προσπαθώντας να αποφύγει απαντήσεις κυρίως για το Star Wars Episode VII αλλά έδωσε την ενδιαφέρον πληροφορία ότι ο George Lucas είναι εκεί ως σύμβουλος κάτι που θα τον βοηθήσει καλύτερα στη δουλειά του. Συγκρίνοντας μάλιστα με το Star Trek όπου ο Gene Roddenberry ήταν νεκρός κατά τη διάρκεια του reboot, δήλωσε ότι το να έχει τον George Lucas για οποιαδήποτε βοήθεια και ερώτηση έχει θα τον βοηθήσει σίγουρα. Δήλωσε επίσης ότι τον φοβίζει υπερβολικά η σκηνοθεσία του Star Wars αλλά πιστεύει ότι με τους Kathy Kennedy, Michael Arndt και George Lucas θα έχουν το καλύτεροι αποτέλεσμα.

Ο Abrams πάντως δεν μίλησε μόνο για το Star Wars αφού ξεκαθάρισε ότι υπάρχει ως πιθανότητα η σκηνοθεσία του Star Trek 3 και ότι δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το franchise που βοήθησε να αναγεννηθεί. Ανάμεσα στα νέα που έδωσε είναι και μια πιθανή κινηματογραφική ταινία για το Alias με πρωταγωνίστρια την Jennifer Garner, αφού αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο ο ίδιος πιστεύει ότι θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Τέλος μίλησε και για το Cloverfield II, το οποίο ακούγεται για πέντε χρόνια, δηλαδή μετά από την επίσημη πρεμιέρα του το 2008, και ο ίδιος δήλωσε ότι το Pacific Rim ίσως ξυπνήσει το ενδιαφέρον για συνέχεια.

Ο J. J. Abrams για το 2013 έχει ως σκηνοθέτης και παραγωγός το Star Trek: Into Darkness ενώ στο τηλεοπτικό τομέα εκτός από τη τελευταία σεζόν του Fringe, τη τρίτη σεζόν του Person of Interest και τη πρώτη σεζόν του Revolution έχει και τους πιλότους Believe και Human σε NBC και Fox αντίστοιχα από τη θέση του παραγωγού. Για το μέλλον ως παραγωγός έχει και τα Infinitely Polar Bear, Wunderkind, Portal, Half-Life, Mission: Impossible 5, Star Trek 3, God Particle και One Last Thing Before I Go.